Hjernevasking

Posted on Fredag 23 Juni 2006

Tok en liten lydighetsøkt der jeg holdt meg til enkel hjernevasking på stå under innkalling og avstandskommanderingen. Jeg kastet dermed ball over hodet hans en tjue ganger (ispedd noen innkallingsoppfriskninger så den ikke går fløyten i samme slengen), og stappet munnen hans full av frolic mens jeg rygget ham bakover i dekk, stå og sitt. Alt dette skjedde ikke samtidig selvfølgelig ;-)

Var faktisk litt festlig det med frolic’en, for den var nok ikke så fristende i dag. Kikket i kjøleskapet for å se om jeg hadde noen pølser, men det hadde jeg selvfølgelig ikke (pleier jo egentlig ikke å ha det heller). Små frolicbiter satte seg til stadig fast i halsen hans og han hostet og harket mens jeg sa sittdekkstådekksittstådekkstådekkstå. Han spiste de jo, men han hadde ikke tid til å svelge, så da han plutselig fikk det for seg å puste, så gikk det jo ned i feil rør ;-) Jeg måtte flire litt der jeg hold på, for effekten var nok ikke så stor med tanke på forsterker, men jeg kan jo innbille meg at jeg nok en gang prentet inn rygging, rygging og rygging når det er snakk om denne øvelsen.

Hopp over hinder er jo noe som Tempo synes er litt for morsomt, og der gikk jeg inn med en liten korreksjon for å dempe festlighetene litt og nektet han å hoppe som det siste jeg gjorde. Han både tyvstarter og hopper selv om jeg sier nei, så jeg regner ikke med at kontrollen kommer til å være den beste her. I fritt hopp over hinder i klasse 2 derimot , er jo hoppeiver en god ting.

Jeg trente litt fri ved fot også. Kun korte strekker og høy frekvens på belønningen. Fikk litt vel mye forventning der et øyeblikk, men konkluderte med at det bare var en god ting med tanke på konkurransen i morgen og søndag.

No comments have been added to this post yet.

Leave a comment

(required)

(required)


Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI